napiszar.com

Az Internet pöcegödreParty Shit - primitive gay edition

2008 augusztus 19 Szerző: eRobi Kategória: Party shit

Nevezzetek begyepesedett maradi gyökérnek, de én néha még mindig elámulok/undorodok a mai fiatalság "férfi" hajviseletén, divatján és viselkedésén!

Bemelegítésnek egy kis fiatalkorú társaság: Annakidején gimiben az ilyeneket páros lábbal rugdostuk a férfi budiba. Hogy milyen céllal? Bezárás a fülkébe és azonnali lábonhugyozás.

33.JPG

Hogy a takonyszagú hányinger rohassza rájuk a bőrt!

114.jpg

A morcos tekintetű félelmetes kétajtós szekrény a jobb oldalon bizonyára a testőre az egyébként csak alibiből hetero párnak.

2671.jpg

Kíváncsi lennék a szararcú kis papírhuszár képére, miután mindkét nehézsúlyú asszonyállat keményen kezelésbe vette!

11.JPG

Már 14 év alatt is el lehet buzulni? Épp hogy csak pelyhedző himbi-limbivel? Csak apunak kéne jól pofánbaszni őket.

22.JPG

És végezetül a kedvenc műsorvezetőm. Ti mit csinálnátok vele legszívesebben? Várom a javaslatokat!

55.JPG

Júpiszi

2008 augusztus 15 Szerző: napiszar Kategória: Képek

jupiszi.jpg

Party Shit

2008 augusztus 15 Szerző: eRobi Kategória: Party shit

Néhanapján még mi is elképedünk.

A mai este bál(na)királynője:

z1.JPG

És íme az udvarhölgyek. Az egyiküknek nagy dózisban ajánlott a Rexona használata:

z2.JPG

Gerzson barátunk pólóján nem látszik a teljes felirat, ezért segítünk kiolvasni:

HIV/POSITIVE/ATTITUDE

080419_hyperspace_427.jpg

Na OTT befér a szívószál.

sz1.JPG

Csak nem Csabber Celeb figyel a háttérben?

cs1.JPG

Élő közvetítés a cro-magnon partyról!

zp1.JPG

Azt hiszem, a seggem szőrébe több férfihormon szorult, mint ezekbe együttesen.

b1.JPG

Kuki-vibri

2008 augusztus 15 Szerző: napiszar Kategória: Képek, Napiszar Web-Shop

Akinek unalmas lenne a régimódi, színes vagy testszínű, fallosz vagy análizgató vibrátorra, és esetleg épp megszállott mezőgazdász az most frankón örülhet!  038_pics.jpg Íme a kukorica-vibrátor, ami minden hálószoba levegőjét felpezsdíti! Férfiak és nők egyaránt használhatják. Igen! Férfiak is! Nincs ebben semmi buzulás, mert ez nem pénisz hanem kukorica! Érted?! Ráadásul a házi kedvencek is imádják! Ha fáradtság miatt nincs kedvünk meghágni a kecskét, elő a kuki-vibrivel és máris nincs panasz az állatok részéről sem! Aki eddig a rücskös óvszert szerette nyugodtan ki is dobhatja, mert a kukoricaszemek kellemesen bizsergetnek, dörzsölnek mindenféle testnyílást! A kuki-vibri dobozának alján pedig ott a Pedo-Bear logó, ami azt jelzi, hogy korhatár nélkül, a kis gyermekek is bátran játszhatnak vele! Aki pedig a most indult Napiszar Web-Shopból rendeli meg a 25 centi hosszú, gyönyörűen elkészített kukorica-vibrátort, ajándékba kap egy kétszemélyes belépőt Hoolie szülinapi buzi-zsúrjára ahol az ilyen és hasonló eszközök használata kötelező lesz!

Csajozós kép MyVip-re!

2008 augusztus 14 Szerző: napiszar Kategória: Képek, MyVIP

d8ae33b263da6c43f3f31a352bfa1c4778478410.jpg

Csabber Fuck dance

2008 augusztus 14 Szerző: napiszar Kategória: Postaláda

https://www.7up.hu/visit.php?guid=ACE1B1555B004655AD6985E6E8DF11B43E8CAB34

Ezmiez???

2008 augusztus 13 Szerző: napiszar Kategória: Képek

A nap vicce

2008 augusztus 13 Szerző: napiszar Kategória: Viccek, poénok

A cowboy odamegy az indiánhoz, aki épp birkát legeltet: Cowboy: - Szia Indián! Beszélhetek a kutyáddal? Indián: - Kutya nem beszélni. Cowboy: - Szia Kutyus, mizujs? Kutya: - Semmi különös. (Az indián teljesen elképed.) Cowboy: - Ez az indián a gazdád? Kutya: - Jaja. Cowboy: - És jól bánik veled? Kutya: - Nagyon jól. Kétszer megsétáltat, jó kajákat ad és heti egyszer elvisz a tóhoz játszani. (Az indián alig hisz a fülének...) Cowboy: - Indián, beszélhetek a lovaddal? Indián: - Ló nem beszélni. Cowboy: - Helló Ló, hogy vagy? : - Királyul. (Az indián teljesen hitetlen arccal néz...) Cowboy: - Ez az indián a gazdád? : - Ja. Cowboy: - És hogy bánik veled? : - Egész jól, lovagol velem, lecsutakol és istállóban tart, amikor rossz az idő. (Az indián teljes sokkban.) Cowboy: - Indián, beszélhetek a birkáddal? Indián: - Birka hazudni...!

Party Shit

2008 augusztus 13 Szerző: eRobi Kategória: Party shit

Szartengerben úszkálunk... A zenét - a tőle megszokott tanyasi core színvonalon - D. DZS.  Szalonnabőrke szolgáltatja! 008_crazy2.jpg Remélem, tömény női hormon-koktélt szürcsölnek, mert ... ... ... ehh ... k8.JPG Öreg kecske nem vén kecske! Megnyalná még a sót :)  2112099532511.jpg Buzi-e vagy? i2.jpg "Én eddig nyomom a seggébe!" " Én meg ennyire tolom a szájába!" Ha csak ilyen hosszúval áldott meg a sors... 120.JPG Stand by mode on. 008_pics.jpg

Kung Fu Panda újra zúz!

2008 augusztus 13 Szerző: napiszar Kategória: Képek

9120.jpg

Újabb 120 centi tömény erőszak

2008 augusztus 13 Szerző: napiszar Kategória: Videók

A Blaha rémét, Mauglit mindenki ismeri. Itt egy hozzá hasonló taknyos. Sajnos a képminőség nem a legjobb...

Szex a parkban, a paddal

2008 augusztus 12 Szerző: napiszar Kategória: Hírek

Padot választott szexpartneréül egy hongkongi férfi.

Hszing úr a LanTian parkba kirándult, és nem tudott ellenállni a fémből készült ülőalkalmatosságok egyikén tátongó lyukaknak. Pechjére azonban majdnem elveszítette péniszét, mert ami befért, az később már nem fért ki. Rendőri segítséget kért, majd a mentők is megérkeztek – utóbbiak megpróbálták lecsapolni a szervet lankadni nem hagyó, felesleges vérmennyiséget, de nem jártak sikerrel, így Hszinget – padostul – kórházba szállították. Forrás : boon.hu

Keresek egy számot

2008 augusztus 12 Szerző: napiszar Kategória: Képek

ismeretlensz_m.jpg Aki kitalálja melyik dalt keresi az illető, Best of Hoolie dvd-t kap ajándékba!

Shit talent - Beat-Box

2008 augusztus 12 Szerző: napiszar Kategória: Videók

A nagy és örök beat-box mesterünk természetesen Szintiboy marad, de azért ez a nem idén barnult figura is jól nyomja!

A nap vicce

2008 augusztus 11 Szerző: napiszar Kategória: Viccek, poénok

Felébred a medve a téli álomból: - Olyan kanos vagyok, hogy az első élőlényt, aki velem szembe jön az erdőben, azonnal megbaszom! Elindul az ösvényen, látja, hogy jön szembe egy sündisznó, gyorsan felkapja, mire a süni összegömbölyödik a markában. Forgatja jobbra-balra, de nem talál semmi nyílást. Tiszta ideg lesz, elkezd kiabálni: - Hol a pinád, hol a pinád?! A süni kétségbeesve megszólal: - Nekem nincsen!! - Mivel mondtad?!?!? Mivel mondtad?!?!?!

Kalapáccsal a fenekében tartóztatták le az indianai perverzet

2008 augusztus 11 Szerző: napiszar Kategória: Hírek

A magát az ablakban pucéran mutogató férfit közszeméremsértésért akarták előállítani a rendőrök, amikor kiderült: a gyanúsított egy kalapácsot is visel, csak a seggébe dugva. Ami a rendőri jelentésből még kiderül: a férfi motorolajat használt síkosítónak. Ami nem derül ki: a kalapácsnak pontosan melyik végét szerette végbelével Ronald H. Miller, aki szomszédai szerint "nem százas"? https://velvet.hu/szex/hammer080811/

Hasznos dolgok - Púzógép

2008 augusztus 11 Szerző: napiszar Kategória: Egyéb

Emlékeztek még a fingópárnára? Mekkora elavult szarság már! Manapság a Púzógép a menő! Kicsi, hangos, szórakoztató. Hihetetlen, de igaz hogy ez a remekmű távirányítóval van ellátva és akár a falon keresztül is működik! Egyetlen hibája van, hogy a kellemesen orrfacsaró szagot nem tudja előállítani.   A fingó-masina pottom 6500 pénzért már a Tied lehet: https://www.bigyoshop.hu/index.php?honnan=12&term=PUZOGEP&oldal=egytermek&termid=45

Kálmán a meccs után

2008 augusztus 11 Szerző: napiszar Kategória: Videók

Napiszar sign

2008 augusztus 11 Szerző: napiszar Kategória: Képek

Mivel 17 ember küldte el ezt a képet a Napiszar címére, kötelességemnek érzem megosztani mindenkivel: 51186c21943fcc16ebf012bcf5701d0478524457.jpg

Három az egyben

2008 augusztus 10 Szerző: napiszar Kategória: Képek

harmat.jpg

Napiszar Olimpia

2008 augusztus 10 Szerző: napiszar Kategória: Videók

Egy nagy FUCK a Napiszarnak!

2008 augusztus 09 Szerző: napiszar Kategória: Videók

Tegnapi állításom, miszerint ezek a noname youtube, myvip, és egyéb köcsög oldalak "celebjei" csak a Napiszar által tudnak érvényesülni ma újra beigazolódott. Mai birkánk a karámban Geree Psycho Scene! Beszól nekünk, Mama2-nek, Csabber Celebnek. Geree igazán jóvágású gyerek, Hoolie és csapata nagy szerencséjére ez a vágás a seggére került, amit a fiúk valószínűleg ki is használnak. És akkor íme a gombamódra szaporodó videó-blog-celebek újabb példánya:

Katasztrófa Kenny

2008 augusztus 08 Szerző: napiszar Kategória: Videók

Újabb videóblog, most a Swung-ban is szereplő Kenny Catastrophe nevű ratyival! Bárki bármit mond, mos tmár tény hogy az ilyen alja emberek mint a ma bemutatott Winters, Katasztrófa Gyökérhaj Kenny és társai kiugrónak használják a Napiszart! Tudni ezt onnan is, hogy ez a Kenny gyerek kielégült vigyorral makkogja a kamerába, hogy: "Aztán a Napiszarra is gondolom felteszik..." Sajnos azzal, hogy ezeket a söpredék embernek nevezett majmokat mutogatjuk, közben nekik teszünk jót, mert szánalmas és unalmasan fos videóikat pár húgyos-taknyos tini csicskán kívül a kutya sem nézni. Sajnos ez van, de nem hagyjuk abba fáradságos munkánkat!!! Kenny-nek pedig üzenjük, hogy tényleg jó a hajad! Ilyet szeretnénk mi is! Lefosni!!!

Újabb köcsög videóblogger

2008 augusztus 08 Szerző: napiszar Kategória: Egyéb

Emlékeztek még az első nagy Napiszar balhéra, arra amikor volt pofánk Hoolie bandáját lefikázni? Ez volt az, ha nem rémlene:  https://napiszar.oldal.info/?p=429 A kommenteknél írt egy kedves illető a Winters911 nevet választotta, és az alábbi fenyegetésekkel próbálta seggrepacsi haverját bevédeni: winter01.jpg winter02.jpg A Jóisten is megsegített minket, az oldal még mindig él punkok sem csengettek be hozzánk. Közben ez a figura megpróbált kilépni Hoolie árnyékából és ő is videóbloggerkedésbe kezdett. Az eredmény förtelmes:

Fogával próbálja elkapni a töltényt

2008 augusztus 08 Szerző: napiszar Kategória: Hírek

foggal.jpg https://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=112370  Létezik ember aki bedől ilyen szarságnak?