Üdv minden Napiszar olvasónak!

A sok felháborodás után úgy döntöttünk nem kell tovább szapulnotok a szerkesztőket. Szerkesszétek Ti is az oldalt. Mostantól két részre oszlik az oldal. A Mi szarunk (a saját szerkesztőink munkája) és a Ti szarotok (az olvasók által beküldött anyagok)
A beküldés piszok egyszerű. Regisztrálsz az oldalra (vagy meglévő regisztrációdat használod) és az adatlapodon a https://www.napiszar.com/profil linken kiválasztod az https://www.napiszar.com/uj-post-letrehozasa menüpontot.
Itt megadod a poszt címét, írhatsz hozzá szöveget, és kategóriába sorolhatod, majd címkét adhatsz neki. Ha videót szeretnél posztolni, a videó linkét tedd a leírásba, a többit mit intézzük.


A posztot először elbíráljuk. Ha überfostalicska akkor nem kerül ki, de mi aztán nem vagyunk válogatósak :) A posztnál megjelenik a felhasználóneved is, szóval ha az excsajod küldöd be, inkább új névvel tedd meg.
A beküldött anyagok ezen felül teljesen névtelenül működnek, harmadik félnek nem adunk ki e-mail címet! Más adatodat meg nem tudjuk.

napiszar.com

Bejelentkezés

← Vissza (napiszar.com)