napiszar.com

Az Internet pöcegödreÚj szelek fújnak...

2008 november 23 Szerző: napiszar Kategória: Egyéb

Sziasztok! Nem is tudom hogy kezdjem a mondókámat. Végülis annyira nem fontos, de azért úgy érzem a Napiszar törzsgárdát illik tájékoztatni ha valami változás van az oldal mögött, még akkor is ha egy csapat névtelen figura "dolgozik" itt. A lényeg az, hogy sajnos már tudok annyi időt fordítani az oldalra, mint azt szeretném, meg ahogy azt a Napiszar megérdemli. Félmunkát nem szeretnék végezni, így a kollektíva legaktívabb tagja, Bozólaci ül be a képzeletbeli főszerkesztői székbe holnaptól! Én bízom benne, hogy ő és a többiek tartják majd ezt a színvonalat. Mert igaz az oldalon fröccsög a szar, de az minőségi szar, legalábbis a nézettségi adatok ezt mutatják.  Egyébként ha ezt nem írom valószínűleg észre sem veszitek, mert elvileg minden úgyanúgy fog működni, talán még kicsit fejlődik is az oldal mert Laci kollega ígért pár új embert is. Meglátjuk. És itt azért megragadnám az alkalmat és megköszönném mindenkinek a segítséget, azt a rengeteg e-mailt, kommentet, azt hogy összekovácsoltatok egy közösséget ahol polóterveket, képeket, sok mást dolgoztok ki a Napiszar zászlaja alatt. Köszönöm! További jó szórakozást az oldalhoz!

Gabi a gengszter

2008 november 23 Szerző: bozolaci Kategória: Videók

A legmenőbb mercis bikanyakú bűnözők is bekuláznak ha feltünik Gabi, a ki gengszter, gyilkos, strici és egyben díler is. Nem szívesen futnék össze vele egy sötét utcában...

Napiszar Web-Shop - Szájpecek

2008 november 23 Szerző: bozolaci Kategória: Napiszar Web-Shop

Kerek egy hónap és itt a karácsony! Megindul a szokásos őrület, a vásárlási láz. Mindenkinek megtalálni a megfelelő ajándékot kurva nehéz dolog. Persze van az a duma, hogy mindenki örül a saját készítésű ajándéknak, de ne legyünk már álszentek. Ki a fasz örülne ha karácsonyra egy ratyin megrajzolt üdvözlőlapot kapna, meg egy házilag kötött zoknit, amit még a kutyádnak sem adnál oda játszani? Nincs mese, karácsonykor keményen bele kell nyúlni a pénztárcába. És hogy mit vegyél szeretteidnek, abban segít a Napiszar Web-Shop! Mai ajánlatunk egy igazán egyszerű, de roppant praktikus szerkezet. Többet nem is írnék róla, minden ott van a képen:

Bugyimir Klityko - Ez nem az aminek látszik

2008 november 21 Szerző: bozolaci Kategória: Videók

Egy újabb remekmű a Mestertől.

Party Shit - Egészséges fejbőr

2008 november 20 Szerző: napiszar Kategória: Képek, Party shit

Olvasóink küldték

2008 november 20 Szerző: napiszar Kategória: Képek, Postaláda

Pár régebbi kép lemaradt... [gallery]

Robikának

2008 november 20 Szerző: napiszar Kategória: Képek

Napiszarra akartatok kerülni? Nesztek!!!

2008 november 20 Szerző: napiszar Kategória: Képek, Videók, Napi Emo, Postaláda

Billy Scream és Timi Szén kívánsága az volt hogy felkerüljenek a Napiszarra. De úgy látszik nem bírták a kritikát, ezért villámgyorsan leszedték az igénytelen videójukat. Mi meg mentettük és természetesen újra elérhető tesszük. Kezdünk tehát a videóval, aztán jönnek a képek amikkel Kedves Olvasóink savazzák a két gyökeret. Have fun! [gallery]

Party Shit - Party szemöldök íz bek!!!

2008 november 19 Szerző: napiszar Kategória: Képek, Party shit

Az Emósok még mindig a Napiszar seggét nyalják...

2008 november 19 Szerző: napiszar Kategória: Képek, Videók, Napi Emo

Nem ez az első, és nem is utolsó ilyen videó. Most két balfasz emós szeretne Napiszar Celeb lenni. Neveik is tükrözik hogy ők mennyire egyéniségek : Billy Scream és Timi Scene. Brooááf!!! Alig várják, hogy valaki jól leossza őket, úgyhogy a kommenteknél lehet adni nekik. Tessék gyerekek, nektek is a jár a 15 perc hírnév, mert amúgy a fasz sem kíváncsi a hülye fejetekre, az idióta videótokat meg szintén leszarja mindenki. A két mellékelt képet pedig tessék photoshoppal poénosra faragni és postázni a napiszar.com@gmail.com címre! (Aki esetleg azt hinné, hogy Timi Scene fotójához már hozzányúltunk, akkor elmondom, hogy NEM! Timi az életben is fosfejjel járkál normális emberek közt.)

Ezmiez???

2008 november 19 Szerző: napiszar Kategória: Videók, Napi Emo

MyVip - A nap szépe

2008 november 19 Szerző: napiszar Kategória: Képek, MyVIP, Nap szépe

Új rovat a Napiszaron!

2008 november 17 Szerző: napiszar Kategória: Egyéb

Üdv Mindenkinek! Új videó rovat indulna a www.napiszar.com -on! Ez abból állna hogy hetente több alkalommal is egy Napiszar Celeb (kiléte még maradjon titok), hazánk sztárhíreit kommentálná a saját stílusában. Ennek a rovatnak keressünk egy címet, segítsetek. Az hogy ki is lesz ez a Napiszar Celeb, az mindegy, ne erről szóljon a dolog. Várjuk az ötleteket este 7-ig, aztán jön is az első videó ha minden igaz!

Hírek - A libás a hibás Nyíregyházán

2008 november 17 Szerző: napiszar Kategória: Videók, Hírek

Nyíregyháza - Csaknem három és fél órán keresztül volt lezárva Nyíregyházán az Inczédy sor a Bocskai és a Szent István utcák közti szakasza, mert egy teherjármű pótkocsija felborult hajnali fél háromkor 1200 libával.

Napi Ratyi - Spike a Playboy

2008 november 17 Szerző: napiszar Kategória: Képek, Nap szépe

Olvasóink küldték

2008 november 17 Szerző: napiszar Kategória: Képek, Postaláda

MyVip - Így készül az emós ratyi haj

2008 november 16 Szerző: napiszar Kategória: Képek, MyVIP, Napi Emo

A jólfésült majom adatlapja: http://myvip.hu/profile.php?uid=695622

MyVip - Hoolie házhoz megy

2008 november 16 Szerző: napiszar Kategória: MyVIP, Napi Emo

MyVip - A nap szépe

2008 november 16 Szerző: napiszar Kategória: Képek, MyVIP, Nap szépe

Orosz Anus Mouthus Party-Freak

2008 november 15 Szerző: napiszar Kategória: Képek, Party shit

Téged is vár a Kék Laguna Bár

2008 november 15 Szerző: napiszar Kategória: Videók

Nesze bazze, kellett ez nekünk??? - Napsugár Anna Vs. Napiszar

2008 november 14 Szerző: napiszar Kategória: Postaláda

Nemrégibben volt egy ilyen posztunk: http://www.napiszar.com/?p=1471 Ennek kapcsán érkezett az egyik szereplő levele, amit megosztok Veletek: Nem tudom ki vette észre, de van az oldalon egy FAQ (GYIK avagy GYakran Ismételt Kérdések) link, ahol viccesen beírtuk ezt: "Panaszt szeretnék tenni az oldal ellen, mit tegyek ? A polgárjenő hivatalban kell feljelentést tenned, vagy ide írj: polgarjeno@hivatal.hu" Namost ez az idióta nőszemély elküldte levelét erre a címre is. Innentől nem is részletezem a dolgot :)

MyVip - A nap szépe

2008 november 14 Szerző: napiszar Kategória: Képek, MyVIP, Nap szépe

Sok hülye kis helyen is elfér

2008 november 14 Szerző: napiszar Kategória: Képek

A legnagyobb Anus Mouthus

2008 november 13 Szerző: napiszar Kategória: Képek, MyVIP