napiszar.com

Az Internet pöcegödreHülyék mindig is lesznek...

2008 szeptember 19 Szerző: napiszar Kategória: MyVIP, Postaláda

Egy olvasónk az alábbi kérdést tette fel nekünk e-mailben: "Mostanában alig vannak hülyék a MyVip rovatban. Mi történt? Eltűntek a hülyék a MyVipről?" Kedves Olvasó! A hülyék nem tűntek el! És nem is fognak amíg a közösségi oldalak nem kötik IQ-hoz a regisztrációt. Igazad van, mostanában ritkán volt MyVip rovat, ha volt is akkor ratyi emókat raktunk ki. De a hülyék nem tűntek el, íme a bizonyíték: ratyik.jpg

Napiszar Megaszar - Kultúrművek

2008 szeptember 19 Szerző: napiszar Kategória: Videók, Ratyi zene

A Napiszar mindig kiemelt figyelmet szentelt a feltörekvő zenekaroknak. Persze zenében nálunk Bugyimir Klityko az örök ISTEN (Hail To The King), de másik munkáit is szívesen reklámozzuk, ha megérdemlik. Most a Kultúrművek együttes Szerelem első hányásra c. romantikus balladája nyerte meg a szerkesztőség tetszését, így egész nap ez bömböl nálunk.

Csabber TV sztár akar lenni

2008 szeptember 18 Szerző: napiszar Kategória: Videók

Csabber te hülye vagy....

Mama2 megbánta...

2008 szeptember 17 Szerző: napiszar Kategória: Egyéb

Elég nagy port kavart a Mama2 VS. Csodalámpa posztunk. Nem gondoltuk volna, de Mama2 megbánta a dolgot. Erről hangfelvételt készített: http://data.hu/get/631362/eeee.wav.html Én nem hiszek neki... És ti?

Önéletrajz

2008 szeptember 18 Szerző: napiszar Kategória: Viccek, poénok

  Tisztelt Uram/Hölgyem, Álláskeresési célzattal fordulok önhöz, mellékelten csatolom önéletrajzomat. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem lépjen kapcsolatba velem! Név: Lakatos Gáspár Kor : 27 év Levelezési cím: Sárkeresztúr, Postán maradó Tanulmányok: 1981-1988 Sárkeresztúri Általános Iskola az iskolát elégséges eredménnyel, kitűnő sportteljesítménnyel végeztem, tanulmányaimat a 4. osztályban befejeztem 1988-1990 Szegedi Csillag Intézmény emelt szintű, kefekötő szakmunkási bizonyítványt adó intézményt befejeztem, jó magaviselettel végeztem Munkahelyek: 1990-1991 egyéni vállalkozás halasztott fizetésű gépjárműbeszerzés és költségérzékeny áruházi beszerzés, adósságrendezés 1991-1993 Szegedi Csillag Intézmény junior kommunális manager 1993 egyéni vállalkozás magas szintű szervezett gépjárműbeszerzés és meggyőzéses tárgyalásos adósságbehajtás, költségérzékeny áruházi beszerzés, orvoslátogatói munkakör, fájdalomcsillapító értékesítés, vadászfegyverek és önvédelmi készülékek értékesítése 1993-1999 Szegedi Csillag Intézmény higiéniai segédszervező 1999 egyéni vállalkozás borászati vegyészmérnök, értékesítési manager, kintlevőségek managelése 1999-2000 Szegedi Csillag Intézmény vezető higiéniai előadó 2000 egyéni vállalkozás üzemanyagipari vegyészmérnök, értékesítési manager, postai szállítmányok ellenőrzése, nyugdíj újraelosztás, hosszú lejáratú kintlevőségek managelése 2000-2002 Szegedi Csillag Intézmény regionális higiéniai főszervező Munkaszerződésem közös megállapodással e hónapban lejár Munkatapasztalatok: * értékesítés - gépkocsiértékesítésben szerzett tapasztalat, vegyészeti ismeretek * tárgyalási készség - adósságrendezés, meggyőzés, kiváló csapatjátékos vagyok de önállóan is képes vagyok munkavégzésre * rugalmasság - jól tűröm a hosszabb idejű bezártságot * költségérzékeny tárgyalási technikámnak köszönhetően a beszerzéseket a legalacsonyabb ajánlott ár alatt intézem Nyelvtudás: cigány - anyanyelvi szint magyar - társalgási szint Egyéb: jártas vagyok a bírósági ügyekben szeretem a kalandot, és a meggyőzéses tárgyalásos tevékenységeket, hajtási engedéllyel rendelkezem Üdvözlettel, Lakatos Gáspár

Postaláda - Az év szarja

2008 szeptember 17 Szerző: napiszar Kategória: A hónap szarja, Postaláda

Mielőtt belecsapunk a szarba, engedjetek meg egy kis bevezetőt. A legnehezebb dolgom mindig a Hónap szarja bejegyzéssel van. Nehéz olyan témát találni, ami übereli azt a sok szart, amit nap mint nap felpumpálunk ide. A Napiszar lassan 2 éves fennállása óta sok szart láttam, de ez a mai... Szörnyülködjetek velem! Tegnap este egy szokatlan levél érkezett a Napiszar postafiókjába, kicsit hosszú de KÖTELEZŐ olvasmány! Előtte tessék egy pillantást vetni erre a blogra: http://hoolie-fanblog.freeblog.hu/ hooliefan1.jpg hooliefan2.jpg (A végéről lemaradt egy "Hella Nektek" de erről már nem akartam külön screent csinálni) Én még mindig nem tudok napirendre térni... Vágjátok mit írt az illető? Tehát röviden az a lényeg, hogy a srác belevan zúgva Hoolie-ba és ahhoz hogy betudja kapni a faszát minket kér meg, hogy a blogján található reklámra kattintva finanszírozzuk neki ezt az eseményt. Cserébe hülyét csinál magából, akár a bőrös virslit is cibálja egy Hoolie klipre persze kamera előtt.  ILYEN VAN??? Este azon gondolkoztam, hogy lehet hogy csak kamu. De a blog már hetek óta megy, és az komolynak tűnik. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem így kora reggel 10-15 kattintást megért a dolog, és többet is nyomok neki, mert erre már kurvára kíváncsi vagyok. Ti benne vagytok? Kommentekben lehet értekezni, hogyha nem kamu a dolog akkor mit várunk cserébe a buzitól! Apropó buzi. Sajnos a levélíróról nincs sok infó. Egy e-mail cím ( hooliefan@velvet.hu) amit direkt nem töröltem a képről és egy blogcím http://hoolie-fanblog.freeblog.hu/ Aki mégis többet tudna erről a valakiről, az mindenképp jelezze! MyVip, Iwiw, MySpace minden jöhet! Szerintetek ezt lehet überelni???

Napi Emó - Köcsögömmel

2008 szeptember 16 Szerző: napiszar Kategória: MyVIP, Napi Emo

kocsogommel.jpg

Neptun

2008 szeptember 16 Szerző: napiszar Kategória: Egyéb

neptun.jpg

Elő közvetítés az Avalon Club kerthelyiségéből

2008 szeptember 16 Szerző: napiszar Kategória: Videók

Napiszar Megaszar - Nero a rapper

2008 szeptember 16 Szerző: napiszar Kategória: Videók, Ratyi zene

Láttunk és hallottunk már sok hasonló ratyi rappert, de Nero mindenkit lealáz! Ennyire nulla tehetséget nehéz találni.

Süt pofa

2008 szeptember 15 Szerző: napiszar Kategória: Képek

tepsikicsizs4.jpg

Medveczky szerelmes - A Blikk megint hazudik

2008 szeptember 15 Szerző: napiszar Kategória: Hírek

medvez.jpg A teljes cikk itt: http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=116746 Újabb hazugságon kaptuk a Blikk-et! A cikkben azt írják, hogy 1941-ben született, pedig aki olvassa a Napiszart az tudja, hogy az I.Gerontofil Fesztivál egyben Ilonka Néni szülinapja is, és nem 67 éves hanem 137 lesz!!! Elegünk van abból hogy információkat hallgatnak el tőlünk, elegünk van abból hogy megtévesztik az embereket! Olvassatok Napiszart hogy tisztán lássatok!!!

Winters party

2008 szeptember 15 Szerző: napiszar Kategória: Fekália link, Programajánló

Hoolie után szabadon...  http://winters.mindenkilapja.hu/

A nap híre - Győzike lánya szexi lett

2008 szeptember 14 Szerző: napiszar Kategória: Hírek

szekszi.jpg A cím majdnem Hónap szarja díjra esélyes! A teljes cikket itt olvashatjátok: http://www.boon.hu/hirek/Bulvar/cikk/gaspar-evelyn-elvezem-hogy-szep-vagyok/cn/news-20080914-03495518 Aki meg bírná végigolvasni annak dióhéjban a lényeg: A nagyobbik Gáspár poronty 18 kilót fogyott!!! Ennyire elvitte a lóvét Győziék lagzija, hogy már kajára sincs pénz?

Napi Emó - Újra támad az Anus Mouthus!!!

2008 szeptember 14 Szerző: bozolaci Kategória: Képek, MyVIP, Napi Emo

Az Anus Mouthus betegség tovább szedi áldozatait! Az ÁNTSZ is beismerte, a kór nem kitaláció hanem létező fenyegetés a fiatalok körében. Az alábbi két képet is a Tisztiorvosi Szolgálat postázta felénk. 4fnabad5738fb5ac288a6209ca5597cf560144309.jpgan144fc176f5d0e0690c5c0fa2df088ae360143668.jpg A képeken is látszik, hogy betegséget egymástól a srácok kapták el. Valószínűleg anális közösülés útján. Gyerekek! A védekezés fontos, hiszen az Aids, a szifilisz, a hereherpesz, a végbélrák gyógyítható de az orvostudomány jelen állása szerint az Anus Mouthus-ra nem létezik gyógyszer! Tudom sokan közületek szegények, és nincs pénzük arra hogy óvszert vegyenek. Akik nem engedhetik meg maguknak ezt a fajta luxust, használjanak nyugodtan kecskebelet, vagy anyu harisnyáját! Mindkettő remek védelmet nyújt a betegség ellen, és az élvezeteket is pompásan fokozza, ráadásul könnyebb hozzájutni mint a Durex termékekhez!

Semmi extra, csak a szokásos...

2008 szeptember 14 Szerző: napiszar Kategória: Postaláda

posta.jpg Alig várom hogy jöjjön a póstás...

Napi Emó

2008 szeptember 13 Szerző: napiszar Kategória: Képek, MyVIP, Napi Emo

JZ hol vaaaagy???? emo-vonat.jpg

Valós "pornó"-idézetek a Micimackóból

2008 szeptember 13 Szerző: napiszar Kategória: Viccek, poénok

- Mindjárt tizenegy óra - mondta Micimackó dühösen -, éppen jókor érkeztél, Malacka, egy kis nyalakodásra. - No mit mondtam, ugye, látod? - Szá-szá-szándékosan tömted tele! - fuldokolt Malacka és köpködött. De a következő percben már a szájában volt (...) Füles hallgatva álldogált és búsan lógatta a fejét. Micimackó egyszer-kétszer körüljárta. - Mi történt a farkaddal? - mondta meglepetve. - Mi történt volna? - mondta Füles. - Nem látom sehol. Ebéd után Róbert Gida odasúgott Nyuszinak, és Nyuszi azt felelte, hogyne, hogyne, természetesen, és egy kicsit félrevonultak a folyópartra. Egy darabig Mackó és az Úszó Medve nem tudtak megegyezni azt a kérdést illetően, hogy melyikük legyen felül, és melyikük alul, de néhány helyzetváltoztatási kísérlet után mégis úgy állapodtak meg, hogy alul legyen inkább az Úszó Medve, s így Mackó diadalmasan fölülkerült - Hol vagy, Malacka? - Alul - mondta Malacka, olyan alul került hangon. - De mi alatt? - Alattad - nyögött Malacka. - Állj fel. - Ó! - mondta Micimackó, és gyorsan felállt. (...) - Én sem akartam alul kerülni - mondta Malacka tompán és bánatosan. - De már jól vagyok, Micimackó, és örülök, hogy te voltál az. Nahát nyomakodott és tolakodott befelé, kifelé, addig-addig, amíg csakugyan kinyomta magát. Boldog volt és izgatott; ez csakugyan jó dolog, mielőtt nekikezd az ember, olyan az a perc, hogy szinte jobb, mint mikor már nyalja - de nem tudta, hogy hívják az ilyesmit. Azután arra gondolt, hogy Róbert Gidával együtt lenni is egész jó dolog; Füles kihúzta a farkát a vízből, s lóbálni kezdte, hogy megszáradjon. - Számítottam rá - mondta. Megdermedt a farkam. Elaludt, nem is érzem, hogy van. Nem azért mondom. Nem vádolok senkit. De megdermedt. (...) Nem tehetnek róla hogy nincs képzeletük. Az ő számukra ez a testrész nem jelent semmit... Azt hiszik, csak arra való, hogy lógjon. (...) - Úúu! - mondta Micimackó. - Ez fáj. - A dolog úgy áll - állapította meg Nyuszi -, hogy be vagy szorulva. (...) És hosszú ideig Mackó csak annyit tudott mondani: - Úúu! És egyszerre csak azt mondta: - Jaj! Aztán még ennyit mondott: - Hopp! - Mint mikor a dugó kijön a palackból.

Napi retek

2008 szeptember 13 Szerző: napiszar Kategória: Egyéb

http://privi.hu/jasongc

Csabber Tv

2008 szeptember 12 Szerző: napiszar Kategória: Videók

Mindenki kedvence Csabber Celeb nem bír magával. Már X-edik névvel regisztrál a YouTube-ra és ontja magából a szart. Most épp a Csabber TV név alatt lehet megtalálni első, és remélhetőleg utolsó "adását". Az új videó mondanivalója Csabber értelmi szintjét sem üti... És ráadásként itt a sosem látott videó amit Csabika Hoolie-nak küldött sok szeretettel:

Az év fekália linkje

2008 szeptember 12 Szerző: napiszar Kategória: Fekália link

http://www.szorulas.hu Micsoda cím!

Steiner Ratyi nem úgy szarik, mint te!

2008 szeptember 11 Szerző: eRobi Kategória: Egyéb, Sztárság, Fekália link

Hát ezt már nem tudom hova rakni... http://www.celebmagazin.hu/node/12156

Mama2 válaszol

2008 szeptember 11 Szerző: napiszar Kategória: Egyéb, Képek

mamavalasz.jpg

Napi Emó - A hímnöstény

2008 szeptember 11 Szerző: napiszar Kategória: MyVIP, Napi Emo

Mai birkánk szerepelt már itt egyszer. Ő volt a fűrészes emó. Azóta kicsit változott a külseje, és ezt meg is osztom Veletek. Ugye milyen férfias??? cff67f47f08a14b6fd7643979e27f1facd78525796.jpg

Miért jobb E.T. mint a cigányok?

2008 szeptember 10 Szerző: napiszar Kategória: Viccek, poénok

-Egyedül jött -Van saját bringája -Megtanulta a nyelvünket -És állandóan haza akart menni