napiszar.com

Az Internet pöcegödre

Postaláda

2014 április 16 Szerző: hurkale82 Kategória: Postaláda

Postaláda

2014 április 07 Szerző: hurkale82 Kategória: Postaláda

De geciláda vagyok

Előzmény : http://www.napiszar.com/mi-szarunk/2014/04/06/ribanc-vacsorara

Postaláda

2014 március 18 Szerző: hurkale82 Kategória: Postaláda

Napi spam

2014 március 16 Szerző: Captain_Anus Kategória: Postaláda

Postaláda

2014 március 11 Szerző: hurkale82 Kategória: Postaláda

Postaláda

2014 március 06 Szerző: hurkale82 Kategória: Postaláda

jujjjj

Postaláda

2014 március 01 Szerző: Captain_Anus Kategória: Postaláda

Klasszikus Dr.Ánusz levél

2014 február 26 Szerző: hurkale82 Kategória: Classic shit, Postaláda

Egy rajongó küldte hogy tegyük ki

2014 január 14 Szerző: napiszar Kategória: A hónap szarja, Facebook, Postaláda

Beküldött: Parkolj okosan

2013 december 16 Szerző: Humor_Herold Kategória: Facebook, Felhasználói post

Helyszín: Dorog

Köszönjük a beküldőnek.

A nap levele

2013 november 23 Szerző: Captain_Anus Kategória: Postaláda

Előzmény : http://www.napiszar.com/mi-szarunk/2013/11/22/a-nap-ribanca

Csoda, hogy az e-mail címünket megtalálta, ez az ügyvédek rokona, ez a diszkóban faszokat szopkodó véglény :

Éjjel-Nappal zsíros kenyér

2013 november 23 Szerző: Humor_Herold Kategória: Facebook, Felhasználói post

Kreatív vagyok mi? :D

Új hír - Börtönbe kerül az ondót kóstoltató tanár

2013 november 17 Szerző: Humor_Herold Kategória: +18, Facebook, Felhasználói post

A korábban tanárként dolgozó, 62 éves Mark Berndt valószínűleg életének teljes hátra lévő részét a börtönben tölti, miután pénteken az ügyében eljáró bíróság bűnösnek találta. A Los Angeles-i férfi több mint harminc éven át dolgozott tanárként, ám 2010-ben egy bizarr eset miatt függesztették fel.

Berndtről ugyanis kiderült, hogy saját ondójával ízesített süteményekkel etette diákjait egy általa szervezett "kóstoló" játék során. Az esetre azért derülhetett fény, mert a tanár egy helyi drogériában papírmásolatokat rendelt az eseményről készült fotókról. A képeket feldolgozó technikus azért értesítette a rendőrséget, mert a képeken bekötött szemű és leragasztott szájú 7-10 éves kisdiákok voltak láthatók, más gyerekek arcán pedig óriáscsótányok mászkáltak, többek szájai körül pedig fehér habszerű anyag volt látható.

Az ügyben eljáró nyomozók Berndt iskolájának egyik szemetesében megtalálták azt a kanalat, amelyet a fotók tanúsága szerint a gyerekekek kóstoltatásához használ. A laboratóriumi vizsgálatok kimutatták a férfi ondójának nyomait az evőeszközön. A rendőrség később azt is kiderítette, hogy a férfi 2005 és 2010 között több alkalommal is megetette diákjaival testnedvét az általa szervezett játékok keretében, a férfi lakásán ugyanis négyszáz darab, ezt megörökítő fotót találtak. A tanárt 2011 januárjában függesztették fel.

A Daily Mail brit napilap szerint Berndtet már a kilencvenes években is bepanaszolták, mert diáklányok szerint a tanár önkielégítést végzett az osztálytermek tanári asztala mögött ülve, illetve egyes diáklányokat meg is fogdosott. A nyomozás szerint a korábbi bejelentéseket az iskolakerület nem vizsgálta kellő alapossággal. A tanár letartóztatását követően az iskola mind a hetvenhat tanárát és munkatársát ideiglenesen felfüggesztették, közülük az új tanévben negyvenhárman tértek vissza az intézménybe az új tanévben egy új igazgató vetetése alatt.

Napi hír: Kéménybe szorult a cigány betörő Ózdon

2013 november 13 Szerző: Humor_Herold Kategória: A hónap szarja, Facebook, Felhasználói post

Néhány üveg italt szeretett volna ellopni egy betörő Ózdon, ám a kéménylyuk – amelyen keresztül a presszóba akart bejutni – túl szűknek bizonyult. Ózd, betörés, itallopás - már ennyiből is biztosan lehet tudni az elkövető származását, de szerencsére egy fotó is készült az esetről.

Az USA-ban a Mikulás jön a kéményen keresztül, nálunk a cigányok, nekünk ez jutott:
 
 
Az arcát kitakarták - neki jogai vannak...
 
Péntek este a 20 órai zárás után látott munkához G. Lajos (18), aki úgy gondolta, simán leereszkedik az ózdi, Mekcsey úti vendéglátóhely kéményén, mert így kikerülheti a riasztórendszert. Arra számított, hogy kifelé már akárhogy kijut, s ha megszólal a riasztó, akkor elszalad.

A fekete retek elszámította magát, mert beszorult a 20x40 centiméter méretű kéménybe. Ma reggel 8 órakor a presszót bérlő Péczeli Gabriella hallotta meg a cigánybűnöző kiabálását, és ő hívott segítséget. A kiérkezett tűzoltók egy kötél végére hurkot kötöttek, amibe sajnos nem a cigány nyakát, hanem a csuklóját dugták és így húzták ki a hat méteres mélységből. Pedig egyszerűbb lett volna, ha csak simán aláfűtenek.
A hideg, huzatos kürtőben töltött órák megviselték szegény románkat, alaposan kihűlt, és szenvedett a folyadékhiánytól is. Ellene csak betörési kísérlet miatt indul rendőrségi eljárás.
Nem cigánykérdés van, hanem szegénykérdés. Ha az embereknek nem telik ételre, sajnos lopniuk kell, a megélhetésükről van szó - szajkózzák állandóan az LMP-s liberálisok. A gyakorlat sajnos egészen mást mutat: ez a kormoslábú sem kenyeret meg tejet akart ellopni, hanem szeszesitalt, minő véletlen.
A cigányoknak vérükben van a hazudozás, így semmi különös nincs abban, hogy a gyanúsított azzal védekezik, hogy ő csak focizott és a tetőre felrepült labdáért mászott a kéménybe. A rendőrség közlése szerint a férfi nem tudta megmutatni hol a labda, illetve azokat sem tudta megnevezni, akikkel együtt focizott.
Nem lepődnénk meg, ha a második verzió arról szólna: megjelent a "gárdafantom", és a cigány csak félelmében bújt be a kéménybe...

Jól elkapott képek - Negyedik rész

2013 november 22 Szerző: Humor_Herold Kategória: Facebook, Felhasználói post

Jól elkapott képek - Ötödik rész

2013 november 123 Szerző: Humor_Herold Kategória: Facebook, Felhasználói post

Jól elkapott képek - második rész

2013 november 12 Szerző: Humor_Herold Kategória: Facebook, Felhasználói post

Facebook olcsó kurva

2013 november 12 Szerző: Humor_Herold Kategória: +18, Facebook

Lívia. Te örülnél annak is ha ingyen meg lennél baszva!

Postaláda - A hónap levele

2013 november 06 Szerző: hurkale82 Kategória: Postaláda

Felakasztotta magát...

2013 október 26 Szerző: Humor_Herold Kategória: Ájfon, Facebook, Felhasználói post

Felakasztotta magát, mert nem facebookozhatott

Egy 17 éves indiai tinédzser felakasztotta magát, mert a lány szülei nem engedték, hogy használja a mobiltelefonját és a Facebookot - írta az indiai NDTV.com. Az eset szerdán este történt, miután Aishwarya S. Dahiwal a szüleivel veszekedett azon, hogy mikor használhatja számítógépén a Facebookot. A vita után a lány a szobájába ment, búcsúüzenetet írt, majd felakasztotta magát.

Az üzenetben az állt, hogy szülei folyamatosan gátolták abban, hogy használja a Facebookot. "A Facebook annyira rossz lenne? Nem tudok élni ilyen kötöttségekkel, mint ahogyan nem tudok élni Facebook nélkül sem" - írta a lány. 

A Mumbaitól 500 kilométerre található parbhani rendőrség egyik tisztje azt mondta, hogy a szülei többször megtiltották a lánynak, hogy használja a közösségi oldalakat és azt, hogy telefonján cseteljen. "Mint minden szülő, így ők is csak azt akarták, hogy lányuk ne kallódjon el, azt tanácsolták, hogy koncentráljon inkább a műszaki tanulmányaira, és tartsa magát távol a cseteléstől és a Facebooktól" - mondta a rendőrtiszt.

Retró posta

2013 október 19 Szerző: Captain_Anus Kategória: Postaláda

Régen volt Dr.Ánusz válaszol.

legyen újra?

Postaláda

2013 szeptember 24 Szerző: hurkale82 Kategória: Postaláda

Postaláda - Elégedett vásárló

2013 augusztus 04 Szerző: hurkale82 Kategória: Elégedett vásárló, Postaláda

Van ez így...

levél

2013 július 10 Szerző: deres Kategória: Képek

Postaláda

2013 június 03 Szerző: Captain_Anus Kategória: Postaláda

Tudtok segíteni?

Kép : http://www.napiszar.com/uploads/2013/04/28/9098a74fa78301dba895eba45b7bf417_origi.jpg